Styr ventilasjonsanlegget via nettbrett og smarttelefon

At vi er på nett med pc-en, mobilen og nettbrettet døgnet rundt er ikke noe nytt. Men i framtiden vil nærmest alt vi har og bruker være på nett – det vil finnes en ”app for alt”. Ting som dører, vinduer og stikkontakter er allerede tilkoblet nettet, og kan styres med en app, slik at du kan skru av eller på kontakten til feks. varmeovnen eller kaffetrakteren i byen når du sitter på hytta.

Ett system styrer alt

Med Smartly får du en robust, sikker og brukervennlig løsning i en gjennomgående renskåret designdrakt. Alt ser bra ut, det er forutsigbart og holder høy kvalitet, og det er lett å betjene for hele familien. Smartly har også laget løsningen slik at den fungerer som hånd i hanske med andre smartprodukter. Smartly-teknologien blir hjernen i det nye, smarte huset. En liten datamaskin ved navn Smartly Gateway monteres i boligens sikringsskap. Maskinen er koblet til internett, og kan trådløst styre boligens alarmsystemer, lys- og varmekilder, dører og vinduer, ventilasjonsanlegg og tv. Den leser også automatisk av forbruket ditt og sender dette tilbake til strømleverandøren.

Valg av balansert ventilasjon er sannsynligvis det enkelttiltaket som har størst betydning for redusert energibruk i nye boliger. Samtidig som du sparer miljøet, sparer du også penger. Boligaggregatene i Villavent SAVE serien er dessuten en viktig del av Smartly Enabled-konseptet.

Nå blir også boligventilasjonen din smartere. Du kan styre ventilasjonsanlegget, uansett hvor du måtte befinne deg, via nettbrett og smarttelefon. Enkelt, miljøvennlig og utrolig behagelig. For Villavent SAVE-serie har blitt Smartly Enabled og er spesielt tilrettelagt for å passe sømløst med Smartlys tjenester.

Med smart ventilasjonsstyring får du:

  • Justeringsmuligheter og full oversikt på mobilen
  • Et ventilasjonsanlegg som følger husets Smartly-modus
  • Tidsstyring av ønsket temperatur
  • God luftkvalitet hele døgnet
  • Mobilvarsler ved feil og ved behov for filterbytte
  • Driftsstatus og driftsmeldinger i klartekst
  • Mulighet for fjerndiagnostisering og feilretting

Det er stor forskjell på et godt luftet rom og et rom der luften er ”brukt opp”. Alle som har vært i et slikt rom, hjemme eller på jobb, vet hvor tungt det er å oppholde seg der over tid. Balansert ventilasjon har siden 2007 vært standard i nye boliger, men har gjennom Smartly-teknologien blitt enda smartere.

Friskt, enkelt og miljøvennlig

Et Villavent boligaggregat trekker ut dårlig og brukt luft samtidig som det tilføres samme mengde temperert og filtrert friskluft. På vei ut bidrar den tempererte, brukte luften til å varme opp den nye via en roterende varmeveksler. Dette er både energibesparende for samfunnet og kostnadsbesparende for huseier.

Balansert ventilasjon, med høyeffektiv varmegjenvinning, er sannsynligvis det enkelttiltaket som har størst betydning for redusert energibruk i nye boliger. Og som alt annet knyttet til Smartlyteknologien, er Villavent svært enkelt å betjene.

Utstyr for å koble ditt Villavent ventilasjonsanlegg opp mot Smartly finner du i vår nettbutikk www.makitech.no

Du kan lese mer om Smatrly på deres nettisder www.smartly.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *